Glijmiddel kopen

Home / Glijmiddel kopen

Glijmiddel kopen

January 25, 2020 | Online | No Comments

Glijmiddel kopen? Een goed glijmiddel kan het bedrijven van de liefde opwindender maken. Een erotische massage?

Veel glijmiddelen zijn hiervoor prima te gebruiken. En met een glijmiddel kan een “quickie” daadwerkelijk een snelle vrijpartij zijn, maar kan het bedrijven van de liefde ook eindeloos lang duren. En een goed glijmiddel zorgt voor een stuk extra comfort en kan pijn bij het vrijen voorkomen.

Er zijn heel veel verschillende glijmiddelen. Op waterbasis, op basis van siliconen, glijmiddelen voor een geïrriteerde huid, voor massages, voor speeltjes en nog veel meer.

En ze zijn niet allemaal even goed. Dat is best moeilijk kiezen. Wij hebben heel veel glijmiddelen uitgebreid laten testen en vergelijken en helpen u graag bij het kiezen van het beste glijmiddel.

Soorten glijmiddel

Glijmiddel bestaat in twee varianten, waterbasis en siliconen basis. Glijmiddel op waterbasis is uitermate geschikt voor gebruik met condooms en seksspeeltjes.

Glijmiddel op siliconenbasis is geschikt voor anaal gebruik, kunnen voor massages worden gebruikt en droogt niet op. Als je op zoek bent naar een voordelig glijmiddel van goede kwaliteit, kan je kiezen voor het Xman Glijmiddel.

About Author